14.4 C
Divendres, 26 abril 2024

Novena victòria seguida del Multiserveis Palamós (65-71)

Són nou partits consecutius sense conèixer la derrota i empaten amb el tercer a la classificació.

Segueix la ratxa triomfal del Multiserveis Palamós. Nova victòria, i ja en van nou consecutives, a Santa Eugènia de Berga per 65-71.

Tot i estar a la zona baixa de la classificació, la pista de Santa Eugènia de Berga és una de les més complicades de la competició, i els palamosins van haver de suar tinta per endur-se la victòria.

Al final del primer quart els empordanesos ja anaven per davant en el marcador (14-17), un avantatge que no deixarien perdre en tot el partit, però amb la sensació que un parcial local podia capgirar el resultat en tot moment. L’inici del segon quart va canviar la dinàmica inicial i els visitants s’escapaven (18-28), però les errades defensives van permetre que el Santa Eugènia de Berga s’apropés i retallés diferències al descans (29-37).

A la represa, l’atac del Palamós es va estancar fruit de la defensa zonal dels locals. Les sensacions no acabaven de ser del tot bones, però l’avantatge de 5-6 punts es mantenia. L’últim quart fou, amb diferència, el període més anotador pels dos equips (22-23 de parcial) amb ràpids contraatacs que trencaven completament amb el ritme de partit vist fins aleshores. Els locals es van posar a 1 punt (51-52), però els palamosins no van perdre la cara al partit, van saber controlar les emocions i van encadenar bons atacs acompanyats d’una defensa atenta per tornar a agafar una diferència favorable. Al final, la tensió va fer perdre els nervis als locals davant un Palamós molt seriós que segueix confirmant el seu gran moment de forma i empata amb el Montgat, tercer classificat.

Moha Ayachi (15 punts) i Franc Juanola (14) van ser els màxims anotadors dels palamosins.

Bernat Puigdollers: “Amb el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 podem veure com es troba el panorama artístic català”

Aquest dissabte 27 d’abril la Fundació Vila Casas, donarà a conèixer els noms dels guanyadors del Premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024 durant la inauguració de l’exposició de les obres finalistes a Can Mario, Palafrugell. Aquest certamen, que enguany ha canviat de nom per dedicar-lo al difunt Antoni Vila Casas, vol fomentar la creació, reconèixer el talent emergent, valorar el context artístic actual i enfortir el teixit creatiu a Catalunya. Per parlar-nos de l’exposició ens ha visitat al Supermatí un dels membres del jurat, Bernat Puigdollers.