13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Noves dates per als concerts de Nits del Fòrum

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El cicle de concerts promogut per Primavera Sound, Nits del Fòrum, després d’aturar-se durant 15 dies davant la incertesa de l’actual context sanitari a Barcelona, ha reubicat els concerts que s’havien de celebrar aquests dies.

Per una banda, hi ha diversos concerts que canvien de dates. És el cas de Mishima, que actuaran el 23 d’agost; Toundra que ho farà el 2 de setembre; Luna Ki i Soto Asa, tocaran el 4 de setembre; Pavvla i Maria Escarmiento, el 13 de setembre; el Yiyo, el 16 de setembre; i finalment Mujeres, que estaran al Parc del Fòrum el 19 de setembre.

Per altra banda, alguns concerts del cicle com són els de Tribade, Smoking Souls, Los Mambo Jambo, Yung Beef, El Drogas, Derivas: Tribut a Héroes del Silencio, Obscure: Trubit a The Cure i les dues festes de Nitsa: Mainline x Eightsquare i D.R.O.P. x La Cúpula s’han cancel·lat definitivament, amb el previ acord entre organització i artistes.

L’organització ja ha informat que totes les entrades, en el cas dels concerts que es canvien de data, tindran la mateixa validesa i qui ho vulgui podrà demanar-ne la devolució a DICE o Atrápalo fins al dijous 6 d’agost.  I que en el cas dels concerts que s’han cancel·lat les entrades seran reemborsades automàticament en els propers dies.

La resta de concerts, a partir de l’1 d’agost es mantenen en les mateixes dates.

L’entrada Noves dates per als concerts de Nits del Fòrum ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -