20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Núria Cucharero: “Els restaurants a Sant Feliu estan vivint un moment molt dolç”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Núria Cucharero: "Els restaurants a Sant Feliu estan vivint un moment molt dolç"
Loading
/

Fa pocs dies que la temporada de Ganxotapes va arribar al seu final, però les propostes gastronòmiques no s’aturen a Sant Feliu de Guíxols perquè arriba la campanya del Peix Blau a la ciutat. Per parlar-nos d’aquestes dues propostes ens ha visitat la regidora de turisme de Sant Feliu de Guíxols, Núria Cucharero.

Núria Cucharero admet que amb aquesta campanya de Ganxotapes de primavera s’ha aconseguit dinamitzar el comerç i la restauració en dies que no són habituals. Per tancar aquesta edició, a més, es van organitzar diversos concerts a l’aire lliure durant el darrer cap de setmana que s’oferien les Ganxotapes.

I tot i que aquesta temporada de Ganxotapes ha acabat, l’activitat gastronòmica a Sant Feliu no s’acaba. Aquest cap de setmana arriba la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó, on hi participaran una dotzena de restaurants. Núria Cucharero expliquen que alguns establiments ofereixen menú i d’altres ofereixen un petit tast d’aquests productes. Aquesta campanya va néixer els anys 90 per promocionar l’oferta de la gastronomia local a Sant Feliu.

El preu dels menus oscil·len entre els 25 i els 40 euros i cada establiment pot decidir els plats que han de preparar amb el peix blau. La campanya començarà aquest dissabte i acabarà el proper 16 de juny. Durant la campanya, a més, hi haurà diversos showcookings i tallers que s’aniran programant durant les properes setmanes.

Consolidar l’oferta gastronòmica

Cal destacar, i tal com admet Núria Cucharero és que durant els darrers 10 anys el sector de la restauració de Sant Feliu de Guíxols s’ha desenvolupat i consolidat més enllà de l’oferta única del cap de setmana.

A part de promoure i consolidar aquesta oferta, cal destacar la consolidació de la proposta entre les persones del municipi. “Els ganxons es queden a la ciutat per poder gaudir de la gastronomia”, admet la regidora. Si bé és cert que els restaurants estan vivint un moment dolç, Núria Cucharero admet que estan fent una gran feina per dinamitzar l’activitat al municipi.

Núria Cucharero explica que ja fa unes setmanes que va començar l’afluència de visitants i turistes al municipi. Per això, la regidora admet que esperen que la temporada estival sigui bona i, potser, “hi ha una mica de treva davant la sequera que fa mesos que arrosseguem”.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios