7.5 C
Pals
Diumenge, 2 abril 2023
- Publicitat -

Oberts gairebé tots els hotels del Baix Empordà

Amb l'obertura dels hotels del Baix Empordà i el tancament a l'Alt Empordà i a la Selva, les previsions d'ocupació milloren a mesura que arriba la temporada d'estiu

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El tancament dels hotels del Baix Empordà per la pandèmia del coronavirus preocupava al sector abans de temps. Ara però, a poques setmanes d’haver-se aixecat l’estat d’alarma, gairebé tots els hotels de la Costa Brava a la comarca han obert i amb millors ocupacions de les previstes.

A hores d’ara, després de decidir obrir, segons han informat diversos mitjans, els clients estan apostant per anar als hotels del Baix Empordà. D’aquesta manera, com ha explicat Martí Sabrià, gerent del Grup Costa Brava Centre, i han recollit diversos mitjans, serà un juliol bo però esperen que l’agost sigui encara millor.

Els hotels del Baix Empordà amb ocupacions del 90%

La previsió d’ocupació que tenen és d’un 75% quan s’hagi acabat el juliol i del 90% d’ocupació a finals d’agost. Sabrià resalta que no són dades com les de l’any passat però són millors que la previsió inicial.

A més, un dels fets que ha beneficiat als hotelers del Baix Empordà, explica Sabrià, és que a la Selva i a l’Alt Empordà, la majoria d’hotels segueixen tancats. Per això, assegura que ha estat un encert obrir malgrat les condicions sanitàries després de la pandèmia del coronavirus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -