24.4 C
Pals
Diumenge, 23 juny 2024
- Publicitat -

Octavian Dobre: “Aquest any hem volgut descentralitzar el festival Delirium i aterrar en noves ubicacions”

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
Octavian Dobre: "Aquest any hem volgut descentralitzar el festival Delirium i aterrar en noves ubicacions"
Loading
/

Les comarques de Girona es prepara per rebre de nou el Festival Delirium amb dues parades al Baix Empordà, concretament a Calonge i a Gualta. Enguany el festival música electrònica dona el tret de sortida a Porqueres (Pla de l’Estany). Per parlar-nos una mica més del festival Delirium ens ha visitat un dels seus socis, Octavian Dobre.

Aquest festival de música electrònica va néixer fa quatre anys, en plena pandèmia, a Gualta, concretament al Mas Sorrer. Per aconseguir celebrar el festival, l’organització va haver de fer mans i mànigues per celebrar la primera edició, ja que hi havia restriccions per coronavirus. Tot i que les tres primeres edicions es van fer únicament en aquesta localització, enguany s’ha convertit en un festival itinerant.

Concretament en el festival d’enguany hi ha tres localitzacions. La primera se celebrarà aquest 27 de maig al Bosc de Can Ginebreda, a Porqueres. Els caps de cartell seran 2ManyDJS DJ Set, Enai, Dolça, Dzibel B2B Oscar Alone (NIBIRU), Yotu Meneo B2B Cucut, Canvi B2B Didav Balaguer i Freeas.

La segona part del festival es farà a l’Ermita del Collet de Sant Antoni de Calonge el proper 23 de juny. Allà hi actuaran artistes com Giorgia Angiuli, Jan Blomqvist, Enai, Fatima Kahlo, Gespona B2B Amadori i Scoon Legacy B2B Left. Finalment, el festival Delirium aterra al Mas Sorrer de Gualta el 13 d’agost amb Claptone, Eli Rojas i una llista d’artistes que encara estan per confirmar. Tot i això, Octavian Dobre afirma que encara hi haurà més concerts.

El festival Delirium enguany ha escollit recollir música electrònica “per tots els públics”. Octavian Dobre afirma que moltes persones tenen desactualitzat el concepte de la música electrònica.

Des del festival aposten tant per artistes locals com d’artistes internacionals. La intenció és acostar artistes del panorama internacional i artistes de proximitat. Octavian Dobre reconeix que estan molt contents de poder organitzar una edició sense cap mena de restricció.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios