L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha fet una crida a través de les xarxes socials per recuperar la lletra essa de la marca “Guíxols” al passeig del Mar.

L’ajuntament es dirigeix al vàndal: “Us demanem que si teniu estima per la nostra població, si teniu interès en què el turisme vagi bé i els visitants es puguin fer fotos davant de mar, la ciutat vagi endavant… ens torneu la lletra que falta”. I afegeix: “Feu-ho, si cal, de nit, sense ser vistos. Deixeu-la davant l’Ajuntament, no cal donar explicacions ni us les demanarem”.

Les lletres promocionals de “Guíxols” al passeig ha durat poques setmanes després d’inaugurar-se a principis d’any. La intenció és que servís de reclam per fer-se fotos amb la badia de fons. El logotip és fruit de la participació d’una vintena d’artistes i entitats. Representa el groc del patrimoni històric, el verd de la muntanya i el blau del mar.

Des de l’oposició, Moviment d’Esquerres ha criticar la publicació a les xarxes socials “pel to que vol ser magnànim però esdevé més propi d’un perdonavides qualsevol”.