0.7 C
Pals
Dimecres, 19 gener 2022
- Publicitat -

Ordenen la superfície industrial de Cruïlles amb un pla del 1997

El projecte del 1997 consisteix en reordenar la superfície industrial d'unes 11,6 hectàrees; ara li afegiran un carril bici

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’any 1997 el terme municipal de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura va aprovar un Pla Parcial Urbanístic. Consistia en reordenar la superfície industrial, d’unes 11,6 hectàrees de la vila, al nord-est de Cruïlles.

Tot i que la reordenació es fes fa 11 anys, ha estat aquests dies quan el consistori ha començat a fer els tràmits per portar-lo a terme. De fet, ara mateix el Pla es troba a la fase d’avantprojecte. I no se’n preveu la finalització fins passat el 2023, es a dir d’aquí 5 anys. Una de les novetats d’ara és la construcció d’un carril bici entre els polígons. Unes naus industrials que ja són més petites, en comparació al primer Pla Urbanístic, després del canvi per l’alcalde Ramón Nadal.

Aquest canvi es va fer per facilitar la proliferació de naus industrials a la zona. Perquè és més adient tenir espais més petits pel tipus de negoci que cal fer al voltant de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. Ara la reordenació es farà en tres zones diferents, com ha explicat l’alcalde del municipi Salvi Casas a Ràdio Capital.

La nova proposta d’urbanització però també garanteix un corredor verd al centre de l’àmbit industrial. D’aquesta manera es potencia l’efecte ecològic, combinat amb el futur carril bici que unirà Madremanya amb Monells. Aquest vial pels ciclistes però no arribarà fins al 2020, aprofitant que s’ha de reconstruir la carretera.

Ara però la part important del projecte és tirar endavant aquesta reordenació que data del 1997. Una proposta que “ja s’hauria d’haver fet fa anys”, segons ha sentenciat l’alcalde Casas.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Batuda de senglars i ànecs collverds a la mota del riu Ter

Aquest dijous es fa una batuda de senglar a les dues motes del riu Ter i també una cacera d'ànecs collverds al tram final del riu Ter, fora de la Reseva Natural del Parc Natural
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -