21.4 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

Organitzen una neteja col·lectiva del Rec del molí, de Verges, per “la inacció de l’Ajuntament”

Ho han fet després que en diverses ocasions han presentat queixes a l'Ajuntament

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un grup de veïns de Verges i rodalies han organitzat una neteja col·lectiva del Rec del molí. Segons Albert Rubies, un dels organitzadors de l’acció, ho han fet després que en diverses ocasions han presentat queixes a l’Ajuntament” i malgrat que “tant l’Alcalde com el Regidor de Promoció econòmica o el d’agricultura i regs, s’ho han anat a mirar fins en tres ocasions”, afirmen que no s’havia près cap mesura.

Segons Rubies l’acció s’ha desenvolupat de manera “satisfactòria” per part de les persones participants i han aconseguit recollir diverses bosses de brossa (entre la que hi havia una llar de foc de ferro, de més de 250Kg) acumulada al rec, deixant-lo net al seu pas per la població.

L’Alcalde de Verges, Ignasi Sabater, ha reaccionat a la notícia tot recordant que, malgrat que la gestió i el manteniment del Rec del molí correspon a l’Agència Catalana de l’Aigua, “des de l’Ajuntament de Verges s’han anat fent actuacions al rec del Molí i rec de l’Estany (municipal) durant els anys que hem estat al capdavant del consitori. El 2016, aprofitant la darrera fase d’obres de la connexió del clavagueram, es va netejar a fons un bon tram del rec del Molí”.

Sabater també ha negat que s’hagi entrat cap instància a l’Ajuntament demanant cap actuació al rec, com afirma Albert Rubies, i ha admès que s’hi ha desplaçat en diverses ocasions amb “un parell de regidors” i en verificar el mal estat de l’espai, s’ha encarregat la neteja a una empresa, que s’ha “demorat me´s del compte”.

Així i tot, l’Alcalde ha detallat que “es van tallar totes les canyes d’aquesta zona per tal de poder-hi accedir al rec i netejar amb una màquina tota la brossa acumulada. Així mateix ho vaig comentar amb el veí de la zona amb qui n’havíem parlat, comentant-li que ja havíem encarregat la feina i que de seguida que des de l’empresa tinguessin disponibilitat, es realitzar-la la tasca”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -