9.7 C
Pals
Dilluns, 30 gener 2023
- Publicitat -

Ous estrellats

Un mes després de les eleccions al Parlament, una setmana després de les eleccions al Barça, pocs dies després de la constitució de la taula del Parlament… hom podria estar temptat de parlar de política però un comentari d’un minut podria ser insuficient per poder entendre què vol dir Junts, una marca que segurament -per no ser confosa- es va deixar al calaix la segona part de la tan coneguda i esmentada frase feta.
Hora de sopar i sense que vingui a tom, em passa pel cap aquell conegut plat madrileny que va canviar: “revueltos” per “estrellados”. No em feu cas, potser encara estic sota l’impacte d’escoltar a la cap de llista dient, en una entrevista a TV3, que aquest era grup d’esquerres, molt d’esquerres.
Parlaré per tant de Setmana Santa, de mobilitat i de comptar visitants, que són les preguntes que aquests dies em fan els mitjans, tot i haver cessat el càrrec de gerent del Grup Costa Brava Centre abans de les eleccions.
D’ençà que es va anunciar l’aixecament de les restriccions de mobilitat fora de l’àmbit comarcal, donant pas -mai millor dit- a la lliure circulació dins el territori català, sembla que tot sigui glòria. Però segurament, tornant a les frases fetes, només sigui una mica de pau.
Una pau que només permetrà obrir a una tercera part de les places d’allotjament reglat de la comarca, atès que la mal anomenada Setmana Santa en termes turístics dura escassament tres nits (divendres, dissabte i diumenge) i els catalans, si no tenen vacances la resta de dies, acostumen a treballar i no a sortir.
Fer bones ocupacions més enllà del cap de setmana no serà viable fins que no s’obri la frontera amb França i es reactivin els vols amb el Regne Unit, anunciats pel 14 de maig.
Però que ningú somií ni en gossos ni en llonganisses.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios