Vista general de Palamós / Bocachete (CC-BY-SA)

Palamós és l’únic municipi gironí que ja pot gaudir del nou Carnet Jove Municipal. Després que el passat octubre fos escollit per fer la prova pilot d’aquesta iniciativa, els joves palamosins que disposin d’aquest carnet o del Carnet Jove de Catalunya podran gaudir dels avantatges del Pack Jove 2019.

Aquest paquet de descomptes, proposat per l’Agència Catalana de la Joventut, ofereix diferents promocions, des de l’entrada a museus i la inscripció a cursos de formació fins a ofertes d’estalvi en alguns comerços locals de Palamós. A hores d’ara, ja són 70 establiments a Palamós que s’han adherit a aquesta proposta. Xavier Lloveras, regidor de Joventut, ha explicat a Ràdio Capital que estan treballant per afegir-hi més ofertes locals, i assegura que això ajudarà a dinamitzar l’economia de proximitat.

El carnet costa 7,90€ anuals i reserva totes les promocions exclusivament al titular d’aquest. A través de l’aplicació per a mòbils del Carnet Jove i la pàgina web carnetjove.cat, els joves palamosins poden informar-se sobre quins establiments del municipi compten amb aquests avantatges.  

El Carnet Jove també té validesa a altres localitats de Catalunya i Espanya i fins i tot a altres països d’Europa, com França.