10.1 C
Pals
Dijous, 16 juliol 2020

Aneu arran de mar

Bon dia, empordanesos i empordaneses. Primer comentari del 2019, que no serà gaire diferent de les coses que ja hem anat dient durant el 2018, perquè d’un any a l’altre, la diferència pràcticament no es nota.

Avui us volia recomanar que, aprofitant que són les minses de gener, que l’aigua és baixa, que el mar és un mirall i que fa aquests dies tan magnífics de sol i fred, us volia recomanar si no ho heu fet encara, que aneu a les cales del nostre litoral, però sobretot a les cales que estan a punt de deixar de ser com eren.

Aneu doncs a Sa riera, a Aigua Xelida, a la fosca… aneu a aquestes cales a veure com el mar és ben baix i ha deixat les primeres pedres arran d’aigua, amb aquell color que brillen quan els toca el sol.

I quan sigueu en aquestes cales, pareu l’orella perquè l’única fressa que sentireu no serà pas la del mar, aquest picar lent de gener.

Sentireu les moto serres dels quatre pins que queden arran de mar. I quan hi sigueu i sentiu la fressa de les moto serres, haureu de decidir si esteu d’acord que us treguin allò que és vostre, les quatre pinedes arran de mar. Si hi esteu d’acord, jo no sé què dir. Però si no, segur que se us acut alguna mandra de fer-ho saber.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios