18.3 C
Pals
Dimecres, 7 juny 2023
- Publicitat -

Palafrugell acollirà l’exposició “Instants fixats” amb 34 fotografies de Josep Lois

L'exposició s'inaugura aquest divendres 1 d'abril a les 7 de la tarda i els darrers dies de la mostra coincidirà amb l'esdeveniment 'Flors i Violes 2022'.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Teatre Municipal de Palafrugell acollirà a partir de demà 1 d’abril l’exposició “Instants fixats” que recull diverses fotografies fetes per Josep Lois. La mostra durarà un mes, fins l’1 de maig, i està formada per 34 fotografies que tracten diferents temàtiques que va tractar l’autor al llarg de la seva obra. D’altra banda, les cinc fotografies que estan al vestíbul són imatges d’espais, racons i paisatges de Palafrugell, tots ells retratats per Josep Lois.

L’exposició s’inaugura aquest divendres 1 d’abril a les 7 de la tarda i els darrers dies de la mostra coincidirà amb l’esdeveniment ‘Flors i Violes 2022’.

Josep Lois.

Josep Lois Clemente va morir el passat 29 d’abril de 2021 als 59 anys, i durant la seva trajectòria professional va ser president de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahía de Palamós i membre de l’AFIC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols).

L’exposició està organitzada per Maria Dolors Bahí Bofill, vídua de Josep Lois, en col·laboració amb diferents companys de feina i amics de l’artista.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

La discreció

Ara que ja han acabat les eleccions municipals sembla que hauríem d’anar per feina. Que hi anem o no...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -