24.8 C
Pals
Dimecres, 27 setembre 2023
- Publicitat -

Palafrugell instal·la 3 gàlibs en aparcaments de Llafranc per evitar el mal ús per part de les autocaravanes

Els limitadors d’alçada s’han col·locat després de les queixes de diferents usuaris

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha instal·lat gàlibs a tres aparcaments de titularitat municipal prohibint així l’accés a autocaravanes i el conseqüent campament de persones en espais del municipi on s’havien rebut queixes reiterades per part de veïns de la zona. 

En concret, s’han col·locat limitadors d’alçada a l’entrada dels dos aparcaments situats al final de l’autovia, prop de l’accés a Calella de Palafrugell i un a la zona d’estacionament del carrer Carudo, a Llafranc, El fet de trobar-se aquests espais d’aparcament molt properes a les zones costaneres va provocar que durant determinades èpoques de l’any, grups d’autocaravanes s’hi instal·lessin durant diversos dies de manera consecutiva. Durant aquests pics d’ocupació, les queixes dels usuaris van fer que finalment s’optés per la instal·lació d’aquestes estructures que dificulten l’accés als vehicles de grans dimensions com són les caravanes i l’espai quedi destinat als vehicles més utilitaris.    

Actualment, això ha permès reordenar l’estacionament a zones habilitades per autocaravanes. I és que Palafrugell ja disposa d’un espai que està destinat a l’aparcament per aquest tipus de vehicles, les autocaravanes. Un espai que es troba situat a l’avinguda Josep Vergés i Mata, a pocs metres de la plaça Josep Pallach, just a l’inici de l’autovia que connecta Palafrugell amb Llafranc i Calella de Palafrugell.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Cambra de la Propietat Urbana de Girona inaugura una nova oficina a Palamós

Amb aquesta ja són sis les oficines que l'entitat té repartides pel territori gironí.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -