23 C
Pals
Dissabte, 13 abril 2024
- Publicitat -

Palafrugell celebra amb èxit, l’edició 2020 del Flors i Violes

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Només l’aparició de la pluja a última hora va deslluir la proposta d’enguany de Flors i Violes, que es va celebrar el 26 de setembre a la Plaça de Can Mario. Cal destacar el gran èxit de públic, on cada proposta es va omplir amb el nombre d’espectadors permesos per les mesures de seguretat. D’aquesta manera, finalment el concert de Ramon Mirabet es va suspendre mentre una estona abans el públic si que va poder gaudir de l’actuació de Mazoni. Malgrat això, el públic va poder gaudir d’una cançó conjunta cantada a dos veus entre Jaume Pla i Ramon Mirabet just abans de que l’organització decidís aturar el festival per la pluja. Paral·lelament, els que es van quedar sense poder veure-ho en directe, a partir de les 10 de la nit, ho van poder gaudir per streaming a través del portal palafrugell.cat.

Tot i ser una edició totalment diferent a la dels darrers anys, l’objectiu d’aquesta edició era poder mantenir l’esperit del festival i donar un dia de treva als habitants i visitants de Palafrugell perquè gaudissin de manera segura de la cultura. Es tractava de fer una aposta ferma per aquest sector i per trencar la dinàmica negativa dels darrers mesos.

L’altra aposta del Flors i Violes era per adaptar-se a les mesures de seguretat que es va complir a l’hora d’organitzar el festival, amb un servei de bar que funcionava via whatts app i amb suficient espai entre els assistents, així com una profunda neteja i desinfecció entre concert i concert. Tota una sèrie de mesures amb l’objectiu de fer l’activitat el màxim de segura pels usuaris de l’espectacle cultural.

El programa va consistir en un sol dia de concerts, dividit en 3 franges horàries i per a diferents públics. Per tal de complementar l’experiència musical, es va transformar la Plaça de Can Mario, amb llums i elements decoratius, a càrrec de l’artista Juli Sanjuan i la Clau Events & Weddings, a més d’ambientació lumínica, a càrrec de Sona, So i LLum, tot per sorprendre i viure l’essència del Flors i Violes en aquell espai. També hi haurà servei de bar a les taules, de la mà de l’associació juvenil Birres Braves.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una nova avaria al camí de Castell d’Empordà de la Bisbal provoca una fuita d’aigua

Agbar apunta que es tracta d’una “fuita important”, però encara no saben quina és l’afectació que ha pogut tenir.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -