11.8 C
Pals
Dijous, 27 gener 2022
- Publicitat -

Palafrugell convoca la 7ª edició dels Premis Josep Pallach

La temàtica dels articles presentats ha de versar sobre el món de l’educació, entesa des d’una perspectiva transversal, posant de manifest la interacció entre diversos àmbits socials i/o agents educatius

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ha presentat la convocatòria de la 7a edició del Premi Josep Pallach d’articles periodístics, dotat amb 1.000€ de premi. El termini de presentació dels treballs acaba el 31 de gener de 2022, i el veredicte es farà públic al març.

La temàtica dels articles presentats ha de versar sobre el món de l’educació, entesa des d’una perspectiva transversal, posant de manifest la interacció entre diversos àmbits socials i/o agents educatius. Els textos han d’haver estat publicats entre els anys 2020 i 2021 en qualsevol mitjà de comunicació imprès o digital, i han de ser redactats en català.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç: http://www.fundaciopallach.cat/wp-content/uploads/2021/12/Bases-Articles-Periodístics-2021.pdf

El guardó s’engloba dins dels Premis d’Educació Josep Pallach 2020-2021, que inclouen també la XVII edició del premi d’experiències educatives, en el qual col·labora l’Ajuntament de Figueres, i el VII premi de narrativa curta juvenil, amb suport de l’Ajuntament de Begur.

D’altra banda, la Fundació Josep Pallach, també ha convocat, per segon any consecutiu, el premi anual “Empreses per l’educació i el compromís social”, adreçat a empreses que apostin pels compromisos amb la feina educadora i la societat. Els membres de la Fundació veuen, d’aquesta manera, una oportunitat d’obrir-se al món empresarial. A diferència dels tres premis ja existents, que són remunerats, aquesta distinció va néixer l’any passat amb l’objectiu de lliurar tres guardons físics (mirant de repartir pes entre empreses grans, mitjanes i petites) però sense cap compensació econòmica. El termini de presentació de candidatures també serà fins al 31 de gener de 2022, per les mateixes empreses o a proposta de qualsevol persona o entitats. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Platja d’Aro impulsa un protocol pioner a Catalunya per prevenir i combatre l’assetjament a infants i adolescents

És comú per a escoles, institut, activitats extraescolars i de lleure i posa el focus en l'educació emocional
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -