27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

Palafrugell posa a debat de la ciutadania el nou Pla Local d’Habitatge

L’Ajuntament ha obert un procés participatiu amb sessions dirigides a diferents col·lectius

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament ha engegat un procés participatiu per a la creació del Pla Local d’Habitatge 2023-2028 (PLH). Amb aquest debat obert a la ciutadania, es pretén aprofundir en la realitat de l’habitatge al municipi així com establir el marc i les línies de treball per als propers sis anys. A banda d’un enquesta oberta a tothom, que es pot respondre a través de la plataforma Decidim, l’Ajuntament ha organitzat diferents sessions de treball.

Amb la voluntat de treballar amb el màxim possible d’agents implicats, s’han organitzat sessions específiques que permetran conèixer millor la realitat, així com les necessitats de diferents col·lectius especialment vulnerables en matèria d’habitatge. També serviran per recollir aportacions que permetin donar resposta a les diferents realitats. La sessió principal oberta a tota la ciutadania, es celebrarà el dimarts 12 de setembre a les 6 de la tarda a la sala d’actes de Can Genís.

Així doncs, al llarg de la setmana que ve, es realitzaran sessions amb professionals del món de l’habitatge o entitats socials, entre d’altres. Cal destacar la trobada que es farà amb els joves el proper 14 de setembre a les 6 de la tarda a Can Genís. Els joves són un dels col·lectius més afectats per l’accés a l’habitatge i és per aquesta raó que es vol fer amb ells una sessió específica que permeti conèixer de primera mà les seves inquietuds i casuístiques.

El Pla Local d’Habitatge
El PLH és un instrument de coneixement i planificació que ha d’orientar les polítiques municipals d’habitatge els propers 6 anys, amb l’objectiu d’atendre adequadament les necessitats residencials de la població.

En aquesta primera fase de diagnosi, l’anàlisi de les dades ha permès detectar algunes de les principals dificultats com són el desequilibri entre l’oferta i la demanda de pisos de lloguer, el preu de l’habitatge i les dificultats d’accés a l’habitatge principalment dels joves, la gent gran i les famílies amb dificultats socioeconòmiques.

”

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La gran novel·la del Baix Empordà – Capítol 2

Després d'introduir els personatges i les situacions, aquesta setmana la Gran Novel·la del Baix Empordà segueix a partir de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -