9.8 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Palafrugell, destinació estiuenca preferida pels barcelonins

Les dades obtingudes per l’INE provenen del posicionament dels telèfons mòbils

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Institut Nacional d’Estadística (INE) ha informat de l’estudi de mobilitat de població que ha realitzat a partir del posicionament dels telèfons mòbils durant el període de juliol fins ara. El resultat és que Palafrugell és la destinació de vacances preferida de la majoria dels Barcelonins.

Per exemple el 18 de juliol, Palafrugell va rebre més de 6.600 visitants, Calafell uns 6.000 i Castell-Platja d’Aro un poc més de 4.600. Tres setmanes més tard, concretament el 15 d’agost, Palafrugell continuava com el primer destí, amb gairebé 8.000 persones, seguit de Calafell amb unes 6.300 i en tercer lloc Alp i altres municipis propers amb unes 6.000.

Segons l’estudi de l’INE, la mobilitat quotidiana va augmentar després de finalitzar l’estat d’alarma del mes de juny, però segueix per sota del nivell previ a la pandèmia. Els moviments estiuencs del 2020 van ser, en general, un 20% inferior als de 2019.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies