19.4 C
Pals
Dimecres, 12 juny 2024
- Publicitat -

Palafrugell és una de les ciutats amb les pensions més baixes de Catalunya, segons CC.OO

CCOO de Catalunya ha presentat l'Observatori Social de les Persones Grans, destacant Palafrugell (1.196 euros) com una de les ciutats amb les pensions més baixes. Lloret de Mar (1.145 euros) i Amposta (1.163 euros) la segueixen. L'entitat reclama més atenció per a la gent gran, especialment en temes de dependència i soledat.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

CCOO de Catalunya ha presentat aquest dimarts el seu ‘Observatori Social de les Persones Grans’, un informe que analitza la situació dels majors de 65 anys a Catalunya, un col·lectiu que representa gairebé el 20% de la població total del país, amb 1.500.000 persones. La pensió mitjana en aquesta franja d’edat és de 1.419 euros, però hi ha grans diferències segons el municipi.

Palafrugell és una de les ciutats de més de 20.000 habitants amb les pensions mitjanes més baixes, amb una pensió mitjana de 1.196 euros. Lloret de Mar, a la comarca de la Selva té una pensió mitjana de 1.145 euros i Amposta, al Baix Ebre, de 1.163 euros. En canvi, les pensions més altes de Catalunya es registren a Sant Cugat del Vallès, amb una mitjana de 1.727 euros; Sant Quirze del Vallès, amb 1.695 euros; i Barcelona, amb 1.586 euros.

CCOO reclama un reforç en l’atenció a la gent gran i insta a abordar problemàtiques com la dependència i la soledat no desitjada, que afecten aquest col·lectiu de manera significativa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, visita la nova deixalleria de Palamós

La reforma integral de la deixalleria de Palamós era necessària perquè feia més de 20 anys que s'havia creat l'equipament i aquest havia quedat obsolet en alguns aspectes vinculats al tractament i reciclatge dels residus.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -