14.9 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Palafrugell farà una marxa pel municipi per descobrir els punts insegurs per a les dones

Està organitzat per l'Espai Dona de Palafrugell i l'àrea de Benestar Social, que ho fan coincidir amb el Dia Internacional de la Dona, el dimarts 8 de març a les set de la tarda. A més, tenen la voluntat de trobar solucions per fer la vida més fàcil i segura a les dones en l'espai públic del municipi.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La propera setmana s’organitzarà, segons el Diari de Girona, una marxa per Palafrugell per detectar els punts insegurs per a les dones. Està organitzat per l’Espai Dona de Palafrugell i l’àrea de Benestar Social, que ho fan coincidir amb el Dia Internacional de la Dona, el dimarts 8 de març a les set de la tarda. A més, tenen la voluntat de trobar solucions per fer la vida més fàcil i segura a les dones en l’espai públic del municipi.

Les marxes exploratòries com aquesta són una metodologia feminista participativa i dinàmica que detecten tots aquells aspectes urbans que afecten la percepció de seguretat o d’inseguretat, com poden ser la qualitat urbana, la gestió de l’espai públic o la millora de la vida quotidiana.

Aquesta activitat la fan les veïnes del municipi, mitjançant sessions i visites a peu pel barri on treballen o viuen, entre d’altres.

Mitja hora abans de començar la passejada per Palafrugell, que s’iniciarà a plaça Nova, es farà un acte reivindicatiu i institucional en aquella plaça amb la lectura d’un manifest.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -