10.7 C
Pals
Dissabte, 6 març 2021

Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols, entre els tres pobles amb pensions més baixes de Catalunya

Els i les pensionistes de Palafrugell cobren 830€ de mitjana

El més llegit

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

Absolt l’acusat de violar la festa major de Palamós una companya de feina i agredir sexualment una menor

La sentència conclou que "no ha quedat acreditat" que les relacions fossin "contra la voluntat" de les noies

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Dos detinguts per cremar sis cotxes a Palafrugell, entre els quals el de l’alcalde

Poc abans dels incendis, els arrestats van comprar una garrafa de benzina
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Palafrugell és el municipi amb les pensions més baixes de mitjana, de 830€ al mes, i Sant Feliu de Guíxols la tercera més baixa, de 837€, segons les dades recollides per l’nstitut d’Estadística de Catalunya (Idescat) en referència a municipis de més de 20.000 habitants al desembre del 2018.

Pel que fa a Sant Feliu de Guíxols, hi ha 5.045 pensionistes del total de 26.863 en tot el Baix Empordà, nombre amb el que va tancar l’any 2018 significant un 1,3% més d’augment. En global a les comarques gironines, al desembre del 2018 van ser 153.092 les persones que cobraven pensió contributiva de Seguretat Social l’any passat, i a Catalunya, la pensió contributiva mitjana va superar l’any passat els mil euros, situant-se en els 1.008 euros i augmentant un 3,7%.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Love of Lesbian ompliran el Palau Sant Jordi amb 5.000 persones en un concert pilot

Festivals per la Cultura Segura presenta un concert pilot per 5.000 persones amb l’objectiu d’establir un nou protocol per la celebració d’esdeveniments en el context actual. L’esdeveniment es durà a terme sense distància social i amb mascaretes FFP2 facilitades per l’organització, i s’efectuaran testos massius previs el mateix dia a diferents sales de concerts de…

Altres notícies