4.3 C
Pals
Dimarts, 7 desembre 2021
- Publicitat -

Palafrugell promociona els seus carrils aquàtics a través de diversos panells informatius instal•lats a Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu

El primer Carril Aquàtic de Palafrugell va ser el primer itinerari marí i el pioner de la història del país i d’Europa

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Palafrugell promociona els seus carrils aquàtics amb l’objectiu que els aficionats a la natació en aigües obertes puguin gaudir de la pràctica esportiva vinculada a un entorn únic i diferent. El patrimoni paisatgístic de les costes de Palafrugell, a Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu, serveix com element que integra el coneixement de l’entorn amb un esport com el de la natació. Aquest estiu s’han instal·lat, com a primera acció, uns panells informatius on s’esmenten les característiques del carril, la seva dificultat i la distància. De cara a les properes temporades d’estiu, des de l’Institut de Promoció Econòmica està previst que se segueixin realitzant accions de difusió del carril entre tots els aficionats a aquest esport o tota aquella gent que vol gaudir de la natura i la Costa Brava en el seu estat més pur.

Cal destacar que el primer Carril Aquàtic de Palafrugell, el qual es va inaugurar el 18 de juny de l’any 2013, va ser el primer itinerari marí i el pioner de la història del país i d’Europa. Els promotors van ser l’Associació de Veïns de Calella de Palafrugell i de Llafranc, el CN RadikalSwim, el grup de natació del CA Palafrugell i l’Ajuntament de Palafrugell.

Es tracta d’una instal·lació natural, totalment sostenible, abalisada per boies que fan que sigui completament segura. És un autèntic camí de ronda al mar que al llarg d’1 quilòmetre uneix els nuclis costaners de Calella de Palafrugell i de Llafranc. Més tard es va afegir el carril que va des de Tamariu a Aigua Xelida, que recorre una distància d’1,2 quilòmetres.

El Carril ofereix una perspectiva excepcional i tranquil·la d’un ecosistema aquàtic únic dins d’una destinació turística de referència mundial en unes aigües farcides d’història.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Pere Aragonès fa una visita institucional a la Bisbal

Durant la visita, Aragonès ha declarat que la Constitució Espanyola està "obsoleta" i que "limita les aspiracions de Catalunya". El president ha visitat, entre d'altres, el Terracotta Museu.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -