25.3 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Palamós i la companyia d’Aigües del municipi acorden un fons d’ajuda pel pagament del deute de consum d’aigua

Aquest suport està dirigit a les famílies del municipi amb greus dificultats econòmiques, facilitant doncs el dret d'accés a l'aigua potable a les persones més desfavorides

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós i la Companyia d’Aigües Palamós SA (CAPSA) han establert, un any més, un fons d’ajuda pel pagament del deute de consum d’aigua, adreçat a les famílies del municipi amb greus dificultats econòmiques, facilitant doncs el dret d’accés a l’aigua potable a les persones més desfavorides. El fons de solidaritat establert per aquest concepte i per a l’any 2023, és d’un total de 15.000 euros, que aporta CAPSA.

El protocol presentat per la Companyia d’Aigües Palamós permet regular les actuacions que es duen a terme davant de situacions de pobresa energètica i vulnerabilitat econòmica, que provoquen la impossibilitat d’atendre, dins el termini previst, les factures per al consum d’aigua, i evita que es portin a terme talls de subministrament.

El Fons de Solidaritat comportarà l’exempció del pagament del deute corresponent al consum d’aigua, incloent-hi impostos i tributs, a aquelles unitats familiars que estiguin en situació de precarietat i vulnerabilitat econòmica. 

L’ajuda es farà a partir del lliurament d’un document expedit pels Serveis Socials de l’Ajuntament on s’acrediti una situació econòmica que en justifiqui l’atorgament en els terminis previstos en la Llei, de mesures urgents per a afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica sobre la situació de risc d’exclusió residencial.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Temporada Alta posa a la venda entrades per a deu espectacles nous: dues estrenes absolutes i una a Catalunya

Temporada Alta ha posat a la venda entrades per a deu espectacles de la 33a edició. Destaquen les estrenes absolutes de 'Un matrimoni a Boston' amb Emma Vilarasau i Marta Marco, i 'Madame Lumière' de La Menuda amb el Cor Geriona. Barcelona acollirà l'estrena a Catalunya d''Age of Content' de La Companyia (La) Horde. La programació completa es presentarà el 29 d'agost.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -