15.3 C
Pals
Dimecres, 22 març 2023
- Publicitat -

Sant Feliu preveu iniciar aviat les obres de l’Antic Hospital

La rehabilitació i el condicionament transformarà l’espai en una seu per a diversos serveis municipals.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu espera començar pròximament la rehabilitació i el condicionament de l’Antic Hospital. El projecte vol dedicar molts dels nous espais a oficines de serveis de l’Ajuntament. Així, es podrà recentralitzar en un sol espai tots els serveis que ara estan repartits en altres immobles arreu del municipi, alguns d’ells de lloguer.

De moment, el consistori ha tramitat una subvenció per fer front a aquesta reforma. L’espai de les Vetlladores del carrer del Mall és un dels primers que es deixarà d’utilitzar. De fet, un sindicat ha denunciat l’Ajuntament davant la inspecció de treball en considerar que l’estat de l’immoble de les Vetlladores posava en perill als treballadors municipals per possibles despreniments.

L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, ha restat importància a la denúncia al·legant que aquest sindicat no té representativitat a l’Ajuntament en unes declaracions a Ràdio Sant Feliu.

Avui dia, l’edifici acull les oficines del cementiri municipal, esports, infraestructures, subministraments i manteniment dels edificis municipals, Punt Jove, Recursos Humans o Seguretat Vial, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -