18.3 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Sant Feliu preveu iniciar aviat les obres de l’Antic Hospital

La rehabilitació i el condicionament transformarà l’espai en una seu per a diversos serveis municipals.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu espera començar pròximament la rehabilitació i el condicionament de l’Antic Hospital. El projecte vol dedicar molts dels nous espais a oficines de serveis de l’Ajuntament. Així, es podrà recentralitzar en un sol espai tots els serveis que ara estan repartits en altres immobles arreu del municipi, alguns d’ells de lloguer.

De moment, el consistori ha tramitat una subvenció per fer front a aquesta reforma. L’espai de les Vetlladores del carrer del Mall és un dels primers que es deixarà d’utilitzar. De fet, un sindicat ha denunciat l’Ajuntament davant la inspecció de treball en considerar que l’estat de l’immoble de les Vetlladores posava en perill als treballadors municipals per possibles despreniments.

L’alcalde de la ciutat, Carles Motas, ha restat importància a la denúncia al·legant que aquest sindicat no té representativitat a l’Ajuntament en unes declaracions a Ràdio Sant Feliu.

Avui dia, l’edifici acull les oficines del cementiri municipal, esports, infraestructures, subministraments i manteniment dels edificis municipals, Punt Jove, Recursos Humans o Seguretat Vial, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -