5 C
Pals
Dimarts, 7 desembre 2021
- Publicitat -

Lluís Puig: “Palamós anunciarà l’ubicació del nou Hospital durant les properes setmanes “

L’Ajuntament de Palamós preveu anunciar en poc temps la ubicació del nou Hospital Comarcal de Palamós. Aqusta ha estat una prioritat pel consistori des de l’inici de la legislatura. Amb l’aprovació dels Pressupostos pel 2022 durant aquesta última setmana, des del consistori  es volen centrar també en obres de millora per incrementar el nombre d’aparcaments i la recuperació d’edificis com la Cooperativa l’Equitativa a la ciutat.

En l’entrevista a Ràdio Capital, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha anunciat que en poc temps se sabrà la ubicació del nou Hospital Comarcal de Palamós. L’alcalde afirma que abans d’acabar l’any o, a tot estirar, a principis de l’any que ve, se sabrà la ubicació definitiva del nou Hospital de Palamós. L’hospital actual és de difícil accés i no permet una ampliació correcta. Per això, des del consistori tenen clar que el nou edifici necessitarà una ubicació diferent de l’actual.

Pel que fa als Pressupostos 2022, des de l’Ajuntament de Palamós es vol centrar la inversió en modernitzar i asfaltar carrers i voreres de la població. En part es farà una ampliació dels llocs d’aparcament al municipi. Tal com afirma Lluís Puig, hi ha parts del municipi que necessiten aquests arranjaments.

També es preveuen grans canvis en el port i en la zona del Passeig del Mar. A principis d’octubre es va saber que s’hauria de refer el pla director per reformar la zona del Port i del Passeig del Mar a Palamós. L’alcalde del municipi afirma que aquest és un procés lent, però que volen tirar endavant.

Caldrà veure si abans de final d’any podem conèixer la nova ubicació de l’hospital i esperar a la inversió de la Generalitat. Des del consistori tenen clar que aquest hospital és una prioritat, no només per Palamós, sinó per tota la comarca del Baix Empordà.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios