17.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Palamós asfaltarà un nou tram del vial del Port

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Palamós asfaltarà un nou tram del vial del Port
Loading
/

El ple de Palamós ha donat llum verda al projecte d’asfaltar un nou tram del vial del Port, amb el suport de tots els grups excepte la CUP, que s’ha abstingut. Són 300 metres de la ronda de l’Est, entre el carrer Roqueta i el camí vell de la Fosca. Els treballs tenen un cost de poc més de 91.500 euros i es preveu que s’allarguin un mes.

El sector que s’asfaltarà al llarg del primer trimestre de l’any inclou també el perímetre del giratori que uneix els dos vials. És un tram que s’ha anat deteriorant amb el pas del temps, fins al punt que s’ha fet necessari intervenir-hi per millorar-ne l’estat. L’asfaltatge donarà continuïtat a la millora del primer tram, que es va asfaltar l’any passat. L’actuació té el suport de tots els grups municipals, excepte la CUP. El regidor Joan Bohigas justifica l’abstenció dels cupaires pel model de mobilitat.

Els treballs consistiran en el fressat, el reforç de les zones malmeses, tractament amb reg asfàltic i, finalment, el nou asfaltat. Després es pintarà la senyalització horitzontal. També s’aprofitarà per fer-hi petites actuacions de drenatge, bàsicament la instal·lació d’embornals i la connexió amb la xarxa d’aigües de pluja del mateix vial. Dels 91.500 euros que costen, l’Ajuntament n’aporta el 40 per cent i la resta van a càrrec de Ports de la Generalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

[GALERIA] La rua del Bisbal Bàsquet en imatges

Els carrers de la Bisbal d'Empordà han viscut avui una autèntica festa de celebració amb la rua del Bisbal...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -