16.9 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

Palamós concedeix 189 ajudes per pagar l’Impost sobre Béns Immobles

Les ajudes tenen un valor global de més de 68.000 euros. És una iniciativa de l'Àrea d'Acció Social i Ciutadania, amb l'objectiu d'alleugerir la càrrega econòmica de les persones més necessitades del municipi

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós ha concedit 189 ajudes destinades a persones amb dificultats econòmiques que estiguin gravades a l’Impost sobre Béns Immobles. Les ajudes tenen un valor global de més de 68.000 euros. És una iniciativa de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania, amb l’objectiu d’alleugerir la càrrega econòmica de les persones més necessitades del municipi.

Els beneficiaris d’aquestes subvencions han d’estar empadronats a Palamós i ser propietaris o usufructuaris d’un habitatge. La regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, Chaymae Mechaal, ha donat alguns detalls sobre les ajudes a Ràdio Palamós.

Segons l’emissora municipal, l’Ajuntament va rebre 189 sol·licituds, i en va rebutjar 40 per no complir alguns dels requisits. Aquests són: que els ingressos de la família no superin els 19.919,32 euros anuals i estar al corrent del pagament dels impostos.

 

Els beneficiaris potencials d’aquestes subvencions han de ser propietaris o usufructuaris d’un habitatge on l’interessat hi tingui un empadronament actualitzat. Chaymae Mechaal és la regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Volem el turisme? Sí. Ens molesta el turisme? També

Bon dia, benvolguts oients de Ràdio Capital, avui el meu comentari és un comentari recurrent, podríem dir que des...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -