8.5 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Palamós disposarà de tres pisos per casos d’emergència

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’alcalde, la regidora d’Habitatge i la tècnica de l’Àrea d’Habitatge de l’Ajuntament de Palamós, visitant un dels pisos.                                            Foto: Ajuntament de Palamós. 

Palamós tindrà a partir d’ara tres pisos per atendre casos d’emergència. L’Ajuntament ha arribat a acords per a la cessió d’una de les vivendres i l’adquisició de les altres dues. Són habitatges pensats per donar resposta a situacions d’emergència com un desnonament, maltractes, pèrdua sobtada de l’habitatge, etcètera.

Una d’aquestes vivendes s’ha aconseguit per cessió, a través d’un conveni amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, per una duració de 4 anys ampliable. Les altres dos han estat comprades a través del dret de tempteig i retracte a l’entitat financera propietària de cadascuna.

Maria Puig, regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Palamós. (Recurs cedit per Ràdio Palamós)

La regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Palamós, Maria Puig, ho veu com una gran fita i el primer pas d’un projecte més gran. Amb les tres vivendres ja a disposició de l’Ajuntament, ara només cal equipar-les. Aquest patrimoni el gestionaran les àrees d’Habitatge i Acció Social de l’Ajuntament, juntament amb la Taula de Coordinació Local pel Dret a l’Habitatge.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies