Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

17.5 C
Pals
Divendres, 16 maig 2025
- Publicitat -

Palamós engega una campanya per fomentar el consum de peix fresc i la Gamba de Palamós en els àpats nadalencs

Amb l'eslògan “Aquest Nadal, peix de Palamós a taula”, es promou a través de xarxes, anuncis i postals amb receptes locals per destacar la qualitat i sostenibilitat del producte pesquer de proximitat

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El pla estratègic de desenvolupament local Palamós Peix impulsa una nova campanya nadalenca per promocionar el peix fresc de la llotja local. Amb l’objectiu de fomentar-ne el coneixement i el consum durant aquestes festes, es vol destacar la qualitat d’aquest producte pesquer de proximitat com a protagonista dels àpats nadalencs.

Sota l’eslògan “Aquest Nadal, peix de Palamós a taula”, la campanya es difon a través de xarxes socials i anuncis en diversos mitjans de comunicació. També s’han creat unes postals de Nadal originals, que inclouen receptes marineres elaborades amb productes locals com el peix blanc i les gambes de Palamós. Les receptes proposades són crêppes de peix amb salsa de cranc, peix blanc embolicat en pasta de full i suquet de gambes.

S’han imprès 2.000 d’aquestes postals, que es distribueixen gratuïtament a les peixateries del Mercat Municipal i a les del Mercat del Peix, situat a la llotja del port. La campanya també es complementa amb la promoció de restaurants al web visitpalamos.cat, on es poden trobar menús especials de Nadal centrats en el peix fresc local.

Des de 2018, Palamós Peix treballa per impulsar el desenvolupament local mitjançant el sector pesquer. El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Palamós, el Museu de la Pesca i la Confraria de Pescadors, aposta per la sostenibilitat de la pesca i la divulgació dels valors culturals i gastronòmics del peix fresc de proximitat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Arriba el 38è Rally Empordà per recórrer les carreteres del Baix Empordà i el Gironès

La sortida serà a la Bisbal i es preveu la participació d’un centenar d’equips.

Altres notícies