13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Palamós participa en el fòrum internacional de creuers Seatrade Global que se celebra a Miami

Palamós ha participat en el certament d'enguany que s'ha celebrat del 8 a l'11 d'abril, sota la marca “Costa Brava Cruise Ports”, i com a principal destí d’aquest turisme al litoral gironí

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Miami (EUA) està celebrant una nova edició del fòrum de creuers Seatrade Global on es reuneixen un any més professionals nacionals i internacionals d’aquest sector turístic amb directius i executius de navilieres, autoritats portuàries, representants de destins turístics, touroperadors d’excursions, consignataris, agents de viatges, proveïdors i altres experts del sector. Palamós ha participat en el certament d’enguany que s’ha celebrat del 8 a l’11 d’abril, sota la marca “Costa Brava Cruise Ports”, i com a principal destí d’aquest turisme al litoral gironí.

La cap de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, ha participat en aquesta acció de promoció, formant part en les diverses sessions de treball que s’han organitzat, juntament amb representants de Ports de la Generalitat i del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona.

Durant el fòrum internacional, els representants de la marca “Costa Brava Cruise Ports”, s’han reunit amb responsables de les companyies de creuers Azamara, Silversea, Le Ponant, Marella Cruises, Crystal Cruises i Explora Journeys. També han pogut parlar amb els agents del sector com BC Tours, Perez i Cia o Intercruises, entre d’altres.

El port de Palamós i la seva destinació turística ha donat a conèixer en el seu estand els serveis de les instal·lacions portuàries i de la seva oferta turística. Aquesta acció comercial neix després dels acords institucionals entre els representants de la marca comercial Costa Brava Cruise Ports, compromesa en treballar pel creixement sostenible de l’activitat de creuer al litoral gironí, apostar per una sinergia entre els ports, les destinacions turístiques i el sector de creuers amb noves eines de promoció i nous itineraris turístics al territori.

Aquesta temporada el port de Palamós té previst rebre un total de 52 escales de creuer i uns 51.500 passatgers. Aquestes dades refermen i impulsen el lideratge del port palamosí en matèria de creuers a la Costa Brava i li donen projecció internacional en aquest mercat. Palamós tornarà a promocionar el seu port, l’11 i 12 de setembre, en aquest cas a la fira especialitzada Seatrade Med, que té lloc a Màlaga.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -