13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

David Vallès: “L’OncoMusic Fest vol sumar-se a la lluita contra el càncer”

Supermatí - entrevistes
David Vallès: "L'OncoMusic Fest vol sumar-se a la lluita contra el càncer"
Loading
/

Aquest dilluns es va fer la presentació de la tercera edició de l’OncoMusic Fest on Di-versiones serà qui encapçali el cartell d’enguany. A més, aquest 2024 el festival destinarà els beneficis a La Casa dels Xuklis a través de l’Associació de Familiars i Amics dels Nens Oncologics de Catalunya. Per donar-nos alguns detalls més de l’edició d’enguany ens visita el membre de l’organització de l’OncoMusic Fest, David Vallès.

En l’edició d’enguany per l’OncoMusic Fest hi passaran artistes de proximitat com Di-Versiones (que encapçala la programació d’enguany), Litus3, Dea Infamous o The Funk Power Station, entre altres. A més, hi haurà activitats infantils, tallers, servei de bar i food trucks al llarg de tot el cap de setmana. La voluntat és que aquest sigui familiar i hi tingui cabuda tothom, admet David Vallès.

Les entrades ja estan a la venda i David Vallès apunta que els beneficis del festival serviran per col·laborar amb La Casa dels Xuklis de l’AFANOC. Tal com explica el membre de l’OncoMusic Fest enguany s’ha fet aquest canvi per col·laborar en aquesta causa que serveix per acompanyar les famílies en malalties oncològiques infantils.

Cal recordar que en la darrera edició es van aconseguir recaptar més de 10.000 euros, aproximadament. La voluntat des de l’organització és aconseguir superar aquesta xifra de recaptació. En l’organització del festival solidari aquest any hi participen una setantena de voluntaris. David Vallès admet que fa mesos que organitzen l’OncoMusic Fest, ja que tothom qui col·labora ho fa de manera desinteressada.

I tot i que el festival va començar l’any 2022, es volia iniciar abans de la pandèmia. “Malauradament, a causa d’una experiència propera vam veure necessari crear una causa que ens permetés recaptar fons per la lluita contra el càncer”, explica Vallès.

David Vallès explica que el festival “es troba en molt bona forma” i “creiem que es troba molt consolidat” a la zona de Calonge i Sant Antoni. A més, reconeix que l’experiència prèvia els permet coordinar molt millor el festival.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios