Cartell del concert en solidaritat amb Tamara Carrasco / @ANCpalamos

L’ANC Guíxols juntament amb l’ANC Palamós, el CDR Gavarres Mar, el CDR Guíxols, el CDR Palafrugell i Òmnium Baix Empordà han organitzat un concert en solidaritat amb Tamara Carrasco, activista del CDR la qual l’Audiència Nacional prohibeix de sortir del seu municipi de residència, Viladecans (Baix Llobregat).

Sota la campanya “Aquí ara, solidaritat amb Tamara” aquestes entitats volen donar suport a l’activista i recaptar fons per ajudar-la en la causa judicial que té oberta. El concert serà el proper divendres 11 de gener a les 20:30h. El teatre La Gorga de Palamós és el lloc escollit per realitzar l’espectacle i ja es poden comprar entrades a la mateixa web.

Ovidi4 és un grup format per Mireia Vives, David Caño, David Fernández i Borja Penalva que comparteix i celebra humilment Ovidi Montllor a través de poemes, músiques i reflexions. L’espectacle es basa en textos de Pere Quart, Àngela Davis, Joseba Sarrionaindia, Marina Garcés, Santiago Alba Rico, Roger Pelàez, Maria Mercè Marçal, Josep Palau i Fabre, Valero Sanmartí, Rafeef Ziadah, Marc Granell, David Caño, Montserrat Roig, David Sarsanedas, Enric Casasses i G. K. Chesterton. 

Els organitzadors han facilitat les coses per aquells que no hi puguin assistir però vulguin col·laborar en la causa. Es podrà adquirir una entrada de Fila 0 a les entitats organitzadores o fer un ingrés al compte bancari amb la referència “Tamara” (ES38 3025 0016 1314 0003 5129), fins al 21 de gener. La quantitat total recaptada se li lliurarà a l’activista en persona després de la data límit.