9.6 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

Palamós inicia el procés de millora dels parcs infantils

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Operaris de la Brigada municipal estan realitzant les obres de millora del parc infantil de l’Arbreda, amb la ubicació de nous elements i redistribució dels jocs existents, així com l’ampliació de l’espai actual d’aquest equipament que comptarà amb una superfície global d’uns 400m2.

El nou espai de joc resultant comptarà com a novetats amb una tirolina i un pont de fusta que se sumaran a la resta d’elements ja existents, i s’aprofitaran aquests treballs per a la ubicació de nous fanals que permetin una millor il·luminació de tot l’àmbit d’aquest parc infantil. El cost de les obres de millora d’aquest equipament és d’uns 9.600 euros i es preveu que durant la propera setmana s’enllesteixin completament aquestes tasques i s’obri el parc als infants.

L’execució d’aquestes millores es basen en el resultat de la consulta que l’Ajuntament de Palamós va fer, a finals del curs passat, als infants de 6 i 7 anys del municipi, per demanar-los com dissenyarien el seu parc ideal, concretat en aquest cas en els espais de jocs de l’Arbreda i del parc dels Països Catalans.

Els dinamitzadors d’aquest procés participatiu van visitar les aules de primària de les escoles del municipi on es van projectar les imatges dels parcs. Posteriorment i mitjançant unes fitxes amb el dibuix de cada aparell, gronxadors, tobogans, jocs de molles, tirolines, rocòdroms, etc, els alumnes i per grups varen poder escollir quins són els elements que els agradaria ubicar a cada parc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -