22.2 C
Pals
Dijous, 18 agost 2022
- Publicitat -

Palamós millora l’enllumenat públic al carrer Riera

30 noves lluminàries del tipus Led que seran ubicades als carrers Riera, Concepció Cruañas, i el del Bruc

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquesta setmana s’han posat en marxa les tasques de millora de l’enllumenat públic de carrers de Palamós, que renovarà totes les lluminàries dels carrers Riera i el seu entorn, concretament el carrer de Concepció Cruañas, i del Bruc. Així doncs, se n’instal·laran 30 de noves del tipus Led, després de retirar les 18 existents “que han quedat desfasades de tecnologia i eficàcia”, segons ha comunicat l’Ajuntament. A més, amb les noves lluminàries també s’aconsegueix una reducció del 65% del consum elèctric anual amb el consegüent estalvi econòmic i la disminució de l’emissió a l’any de més de 5 tones de CO2 a l’atmosfera.

A més, també es renovaran les línies elèctriques d’alimentació d’aquestes llums per adaptar-les a la normativa vigent, que passaran a ubicar-se trenades per façana o soterrades i canalitzades quan coincideixi amb els encreuaments de carrers. Aquest projecte inclou la instal·lació de lluminàries especials per a reforçar la il·luminació dels passos de vianants del carrer Riera.

Tot el projecte té un cost de 36.675,28 € i es realitzarà en un termini de dos mesos i mig, després d’haver estat redactat pels Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Palamós i les tasques son a càrrec d’una empresa especialitzada que ha iniciat les feines pel carrer del Bruc, amb l’obertura de rases per a la canalització de les línies elèctriques i amb el desmuntatge dels antics fanals.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La ciutat ibèrica d’Ullastret, un jaciment amb molta història encara per descobrir

La ciutat ibèrica d'Ullastret va arribar a tenir una població de 6.000 habitants entre els segles IV i III aC. Amb les seves 15 hectàrees, era considerada capital de la tribu ibèrica dels indiketes, que vivien a les comarques de l'Empordà i la Selva
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -