12.4 C
Pals
Dilluns, 1 març 2021

Palamós millora l’enllumenat públic al carrer Riera

30 noves lluminàries del tipus Led que seran ubicades als carrers Riera, Concepció Cruañas, i el del Bruc

El més llegit

La Policia de Palafrugell deté a les dues persones implicades en el robatori d’un taller

La Policia Local de Palafrugell va detenir a dues persones com a presumptes autors del delicte de robatori amb força als Tallers AUTOADA gràcies a les càmeres de seguretat.

ESPECTACULAR: Fotografien un grup de dofins a les illes Medes

Un grup de dofins ha sorprès les persones que navegaven aquest dijous entre les illes Medes i la costa del Montgrí, a l'Estartit

Troben una cria de dofí mort al cap de Begur

Una associació d'observació del fons marí ha trobat un dofí mort al cap de Begur

Hi ha un 10% menys de bars i restaurants que l’any passat per la pandèmia a les comarques de Girona

Des del sector creuen que es trigarà uns cinc anys a treballar al nivell del 2019
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquesta setmana s’han posat en marxa les tasques de millora de l’enllumenat públic de carrers de Palamós, que renovarà totes les lluminàries dels carrers Riera i el seu entorn, concretament el carrer de Concepció Cruañas, i del Bruc. Així doncs, se n’instal·laran 30 de noves del tipus Led, després de retirar les 18 existents “que han quedat desfasades de tecnologia i eficàcia”, segons ha comunicat l’Ajuntament. A més, amb les noves lluminàries també s’aconsegueix una reducció del 65% del consum elèctric anual amb el consegüent estalvi econòmic i la disminució de l’emissió a l’any de més de 5 tones de CO2 a l’atmosfera.

A més, també es renovaran les línies elèctriques d’alimentació d’aquestes llums per adaptar-les a la normativa vigent, que passaran a ubicar-se trenades per façana o soterrades i canalitzades quan coincideixi amb els encreuaments de carrers. Aquest projecte inclou la instal·lació de lluminàries especials per a reforçar la il·luminació dels passos de vianants del carrer Riera.

Tot el projecte té un cost de 36.675,28 € i es realitzarà en un termini de dos mesos i mig, després d’haver estat redactat pels Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Palamós i les tasques son a càrrec d’una empresa especialitzada que ha iniciat les feines pel carrer del Bruc, amb l’obertura de rases per a la canalització de les línies elèctriques i amb el desmuntatge dels antics fanals.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies