19.2 C
Pals
Divendres, 20 maig 2022
- Publicitat -

Palamós iniciarà les obres d’ampliació de la deixalleria a l’estiu

Les obres es faran en dues fases per mantenir en funcionament l'equipament municipal

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La reforma d’ampliació de la deixalleria municipal de Palamós començarà a l’estiu. Aquesta ampliació es farà en la parcel·la adjacent que servirà per ampliar la superfície de la instal·lació. L’actual deixalleria té més de 20 anys d’antiguitat, i està obsoleta en alguns aspectes. Aquesta remodelació permetrà assumir els nous reptes relacionats amb el reciclatge i la recuperació de residus.

El projecte té un pressupost de 449.000 mil euros i ja compta amb una subvenció de la Generalitat de més de 400.000 euros. L’objectiu és licitar l’obra en els propers mesos i que els treballs puguin començar a l’estiu. Xavi Lloveras, el regidor de Medi Ambient, ho explicava a Ràdio Palamós.

La deixalleria municipal està situada al carrer de Rafael Savalls, al polígon industrial de Sant Joan. La parcel·la és de 1.910 metres quadrats que ara s’ampliarà amb una de 228 metres quadrats. La parcel·la on s’estendrà la deixalleria és propietat de l’Ajuntament, que fins ara s’utilitzava com a magatzem de material de la Brigada Municipal.

la deixalleria es va estrenar l’any 1999. Amb aquesta reforma es dotarà la deixalleria amb contenidors de 20, 30 i 40 metres cúbics. Així, podrà acollir nives fraccions de residus. S’articularà a partir de dos edificis, amb un magazem de productes especials tancat, un magatzem cobert més gran, i una sala polivalent per fer divulgació del reciclatge. El projecte s’ha divit en dues fases, cada una d’uns 3 mesos, ja que la deixalleria ha de continuar en funcionament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -