11.9 C
Pals
Diumenge, 24 gener 2021

El projecte Palamós Peix oferirà visites guiades i activitats divulgatives per acostar la pesca a tothom

El pla estratègic també contempla millorar el disseny de cubetes del peix fresc i la posada en marxa del web

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

En llibertat un home acusat de robar en una llar d’infants i en una fundació de Palafrugell

El presumpte lladre hauria forçat els accessos, en un cas una porta i en l’altre una finestra, per colar-se dins l’immoble i sostreure diners en metàl·lic

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El projecte Palamós Peix oferirà visites guiades a escoles de primària i secundària del municipi. En total es preveu que aquest curs almenys 400 estudiants realitzin aquesta activitat.

El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Palamós, el Museu de la Pesca i la confraria, amb la participació de sectors econòmics, educatius, sanitaris i científics, té la voluntat de promoure la pesca, el consum sostenible i el coneixement del producte entre la població. Les visites donen l’oportunitat als estudiants de conèixer el procés de venda, les espècies locals i la seva temporalitat a partir d’un excercici pràctic sobre el peix fresc, les seves característiques i les propietats i nutrients que aquest té.

Una de les altres novetats que es contemplen en el pla estratègic, presentat el passat mes de juliol, és el disseny d’una tapa reixada de la cubeta de peix actual. Estarà feta de “polietilè d’alta densitat reutilitzable”, fet que permetrà mantenir la cadena de fred del producte afegint gel sobre la tapa. D’aquesta manera s’assoliria una temperatura idònia, per sota dels 5 graus i s’evitaria el contacte directe amb el gel.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

Altres notícies