16.7 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

El projecte Palamós Peix oferirà visites guiades i activitats divulgatives per acostar la pesca a tothom

El pla estratègic també contempla millorar el disseny de cubetes del peix fresc i la posada en marxa del web

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El projecte Palamós Peix oferirà visites guiades a escoles de primària i secundària del municipi. En total es preveu que aquest curs almenys 400 estudiants realitzin aquesta activitat.

El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Palamós, el Museu de la Pesca i la confraria, amb la participació de sectors econòmics, educatius, sanitaris i científics, té la voluntat de promoure la pesca, el consum sostenible i el coneixement del producte entre la població. Les visites donen l’oportunitat als estudiants de conèixer el procés de venda, les espècies locals i la seva temporalitat a partir d’un excercici pràctic sobre el peix fresc, les seves característiques i les propietats i nutrients que aquest té.

Una de les altres novetats que es contemplen en el pla estratègic, presentat el passat mes de juliol, és el disseny d’una tapa reixada de la cubeta de peix actual. Estarà feta de “polietilè d’alta densitat reutilitzable”, fet que permetrà mantenir la cadena de fred del producte afegint gel sobre la tapa. D’aquesta manera s’assoliria una temperatura idònia, per sota dels 5 graus i s’evitaria el contacte directe amb el gel.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS COSTA Brava: “Els ajuntaments no tenen cap sensibilitat per protegir el territori”

Alguns ajuntaments han demanat que es reduís el règim de protecció i integració paisatgística que s'havia aprovat al PDU
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -