24.4 C
Pals
Dilluns, 2 agost 2021
- Publicitat -

Palamós disposa d’un Servei d’Intervenció per a infants en situació de risc

Està destinat a nens de fins a tres anys i es du a terme cada divendres

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Dintre de les accions al territori engegades per el Consell Comarcal del Baix Empordà, l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de Palamós proposa a partir d’aquest mes de març un Servei d’Intervenció Socioeducativa adreçat a infants del municipi de fins a tres anys  i que estiguin en situació de risc. El coordina l’equip bàsic d’Atenció Social de Palamós que deriva els casos conjuntament amb l’Àrea d’Atenció a la Família. Es du a terme cada divendres a la sala municipal polivalent de les galeries Carme i el treball és a càrrec de professionals de l’àmbit social.

Aquest Servei és gratuït i ofereix un acompanyament en cada etapa de la criança per assegurar el benestar de la família i de l’infant. L’objectiu és donar suport, estimular i potenciar l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat dels nens i nenes, la seva socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics, l’esbarjo, com també compensar les deficiències socioeducatives que puguin tenir.

El servei es realitza mitjançant l’atenció individualitzada de cada infant, amb la família i també en xarxa amb la comunitat. Les activitats estan dividides en dos grans blocs: espai família i espai trobades.

El primer es destina a la interacció entre pares i fills i s’hi realitzen jocs i activitats diverses segons l’edat del menor. El segon consisteix en reunions entre diferents famílies que permeten compartir vivències similars amb altres pares i mares.

Cal recordar que aquest Servei d’Intervenció se suma al treball que el Centre Obert realitza a Palamós amb infants 6 a 12 anys des de fa una dècada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Suspenen un concert de Sergio Dalma per incitar el públic a saltar-se les normes Covid

Sergio Dalma és tendència les últimes hores per la polèmica sorgida durant el concert que el músic va fer a Las Noches del Malecón de Múrcia. El concert es va suspendre, ja que el cantant incitava el públic a saltar-se les normes anti-covid durant l’actuació. En un vídeo penjat per un assistent al concert es…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -