0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

Palamós presenta el Centre Trail Palamós-Empordà Costa Brava

S'han instal·lat diversos punts d'informació sobre les rutes vinculades a l'espai natural del municipi

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Amb l’eslògan “Corre.Neda.Pedala.Camina.” ha començat aquest matí al Passeig de La Fosca la presentació del Centre Trail Palamós-Empordà Costa Brava. En l’acte hi eren presents Lluís Puig, alcalde de Palamós, Joan Barba, regidor d’esports, i Adel Mechaal, reconegut atleta i esportista del municipi.

El Centre Trail Palamós-Empordà Costa Brava consisteix en una sèrie de punts informatius, distribuïts al llarg del poble, que dónen informació sobre les diferents rutes esportives del municipi. Aquests punts informatius es troben al Passeig de La Fosca, al principi de la Via Verda, a la Oficina de Turisme de Palamós, i a can Pere Tià, i els elements que s’hi expliquen són diversos, com la distància, per a quin tipus d’esport és més viable la ruta (ciclisme, senderisme, running o natació), els desnivells i fins i tot la dificultat.

Com ha afirmat Adel Mechaal a la roda de premsa, Palamós disposa de grans espais naturals que no tenen res a envejar als d’altres indrets del món, i seria una llàstima que els esportistes, tant locals com visitants, no els coneguéssin.

Aquest és un dels objectius d’aquest Centre Trail, la informació i la difusió sobre els espais. A més a més, segons l’alcalde Lluis Puig i el regidor d’esports Joan Barba, la difusió d’aquests espais pot ser un potenciador econòmic per a la vil·la. Aquesta iniciativa neix, pel que fa a la seva concepció, de la necessitat cada vegada més creixent de la població de fer esport, necessitat que es va veure incrementada quan va començar la pandèmia i amb la posterior desescalada.

Si a més a Palamós es té la gran sort de tenir uns espais naturals rics i preciosos, és clar que aquesta iniciativa serveix tant per informar els palamosins com per atreure visitants els quals tinguin l’esport i el contacte amb la natura com a activitats principals.

Aquesta iniciativa també té en compte el concepte de “plogging”, del qual parlàvem en aquest altre article, i pretén també per una banda fer conscienciació sobre la importància de cuidar el medi, i per altra atraure persones que precisament tinguin certa consciència mediambiental.

Podeu consultar detalladament més detalls al portal web del Cicle-Trail Palamós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sopa de Cabra tancarà la gira dels 30 anys del “Ben Endins” al Palau Sant Jordi

Sopa de Cabra torna al Palau Sant Jordi trenta anys després de l’edició de Ben Endins, el disc de pop-rock català més venut de la història. L’ocasió bé s’ho val: el grup tanca la gira d’aniversari del disc al Cruïlla Tardor! Ben Endins conté algunes de les cançons més conegudes de la seva primera etapa…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -