El Palamós es reforça amb dos nous fixatges hivernals

Els dos nous jugadors del club palamosí en la seva presentació oficial. // Foto: Olga Grassot

Quan ja falta molt poc pel tancament del marcat d’hivern, aquest dimarts, el Palamós CF ha presentat ja de forma oficial les seves dues últimes incorporacions.

Es tracta de Jacob Akrong, central de 24 anys i Ezequiel Zanetti, lateral de 22 anys. Els dos jugadors s’han integrat al club palamosí fins a final de temporada. Sembla ser que ja podran disputar el pròxim partit amb el Degà, aquest diumenge a les 12 del migdia al camp de la Muntanyesa. Aquests dos jugadors ocuparan el lloc dins la plantilla de Joan Mármol després que Èric Pimentel, i Aleix Feixas deixessin la disciplina del club.

El primer del fitxatges, el ghanès Jacob Akrong arriba al Palamós per reforçar l’eix defensiu. Després de jugar la  temporada anterior amb el Badalona a segona B, es va quedar sense equip. La carrera del jove central no és pas curta, va passar primer pel filials del Granada, el Cadis i l’Almeria. I també cal destacar les seves temporades al San Roque i el Guadalajara.

Per altra banda tenim a Zanneti, va néixer a Buenos Aires però també té el passaport italià. Ha passat per clubs de diferents categories del futbol Itàlia i clar destacar que és el nebot del mític excapità de l’Inter de Milà Javier Zanetti. Tot i que juga amb posicions endarrerides, el seu caràcter ofensiu l’han portat a jugar de mitja punta i de davanter. Un jugador totalment polivalent.

El Palamós afrontarà la resta temporada amb la consigna d’entrar a play-off d’ascens a 2a divisió B.