24.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Palamós repartirà diumenge mascaretes infantils contra el coronavirus

Les mascaretes es lliuraran gratuïtament i es farà diumenge al matí, de 9 a 14 h, a les escoles d'infantil i primària

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós repartirà aquest diumenge 26 d’abril 1.500 mascaretes adaptades per nens de 3 a 12 anys del municipi, per a ser utilitzades com a protecció davant el contagi del coronavirus. Això davant la possibilitat que s’activi un pla de desconfinament a partir del dilluns vinent.

Les mascaretes es lliuraran gratuïtament i es farà diumenge al matí, de 9 a 14 h, en les respectives escoles d’infantil i primària (La Vila, Vila-romà, La Salle i Vedruna) on aquests nens i nenes estiguin matriculats.

El pare, la mare o el tutor legal, podrà recollir la mascareta en els punts de lliurament que l’Ajuntament de Palamós haurà ubicat en l’accés d’aquests centres educatius. Personal municipal voluntari verificarà la llista dels alumnes d’infantil a primària matriculats en aquella escola i farà l’entrega de les mascaretes.

Aquest material l’elabora l’entitat Moviment Solidari de Calonge-COVID 19, que confecciona aquestes mascaretes amb teixit quirúrgic de polipropilè, adaptades a cada edat i en tres mides diferents (de 3 a 6, de 6 a 9 i de 9 a 12 anys).

Finançament per a l’elaboració de 10.000 mascaretes

L’Ajuntament de Palamós també ha finançat a aquesta entitat solidària formada per uns 300 voluntaris, la compra del material necessari per a l’elaboració de 10.000 mascaretes de protecció, i en aquest cas pensades per a ser utilitzades per persones adultes.

Aquestes mascaretes es distribuiran entre professionals de serveis essencials, la resta de treballadors que s’han incorporat al seu lloc de feina, així com a la població en general.

La distribució gratuïta d’aquest material per als ciutadans es realitza tots els dimarts i dissabtes de 10 a 13 h, al Mercat municipal; i tots els dijous d’11 a 13 h, en el passeig de la Fosca.

Aquest col•lectiu de voluntariat ja ha distribuït a Palamós i des de l’inici de l’estat d’alarma, entre 2.000 i 2.500 mascaretes per setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Badosa supera una complicada rival i ja és a tercera ronda de Roland Garros

L'eslovena Juvan ha oposat una gran resistència davant de la begurenca, a la qual ha obligat a treure el seu millor tennis per derrotar-la en tres disputats sets
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -