Palamós seleccionarà entre 40 projectes aquells que seran sotmesos a una votació final

La votació definitiva es farà durant tot el mes de desembre

Aquest dissabte, els Pressupostos Participats de 2019 de Palamós entren a la tercera fase. L’acte tindrà lloc de 10 a 13 hores a l’Espai d’Entitats que hi ha al teatre La Gorga. Es farà una selecció d’entre 40 projectes que han estat proposats per fer la votació final el mes de desembre. El pressupost fixat és de 100.000 euros.

Des del setembre, es va encetar aquesta nova edició de procés participatiu ciutadà. Des d’aleshores, s’han fet un total de 181 propostes. Durant aquest temps, s’han triat aquells que més acceptació popular tenen. Ara, però, caldrà seguir establint prioritats. D’entre les iniciatives presentades, tenen a veure amb el manteniment i millora dels equipaments, la mobilitat, urbanisme o reformes dels carrers.

Una vegada s’hagi fet l’elecció aquest dissabte, s’obrirà una votació final que se celebrarà entre l’1 i el 31 de desembre. Les votacions es podran fer a través d’un web i també es podrà emetre el sufragi a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, la Biblioteca municipal o al Punt Jove.

El resultat final es coneixerà el 16 de gener, a les set de la tarda, a l’Ajuntament de Palamós.