8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Palamós serà més exigent amb les empreses que es presentin a concurs d’obra pública

Després del retard en les obres de l’Eixample, se’ls demanarà més experiència i capacitat de reacció

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Després de l’important retard en les obres de reforma urbana d’una part del barri de l’Eixample de Palamós, l’Ajuntament ha decidit endurir les condicions a les empreses que es presentin l concurs d’obra pública.

Aquestes obres van començar el febrer del 2019 i havien de durar un màxim de 8 mesos. Ara bé, en el millor dels casos, acabaran a finals del 2020, la qual cosa representarà uns 22 mesos.

El projecte inicial va haver de modificar-se a causa d’imprevistos que van suposar un increment del pressupost de quasi un 20%. A més, hi van haver les set setmanes de confinament en què les obres van ser parades. Ara bé, per l’alcalde Lluís Puig, el retard també està causat per la falta de professionalitat de les empreses. En una entrevista a Ràdio Palamós, explica que més endavant seran més exigents amb les que es presentin a concurs d’obra pública i els demanarà més experiència i més capacitat de reacció.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies