20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Palamós tindrà el seu cos de Protecció Civil abans de l’estiu

El procés es va iniciar amb la constitució de l'Associació de Voluntaris que el gestionarà, i que ara seguirà amb la participació en un curs formatiu especialitzat, dels voluntaris d'aquesta entitat

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La creació del cos de Protecció Civil de Palamós ja és una realitat, des de l’Àrea de Seguretat, Mobilitat i Protecció Civil del consistori palamosí han anunciat que l’objectiu és estar operatiu aquest any, principalment abans de la temporada d’estiu.

L’any passat el procés va començar amb els tràmits per constituir l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Palamós, presidida per Martí Lloret, amb una llarga experiència de treball amb el voluntariat de Creu Roja Palamós. De fet, ha estat aquesta mateixa organització qui ha aportat els primers set voluntaris.

En les properes setmanes, els voluntaris, començaran un curs formatiu de Protecció Civil que se sumarà als coneixements que ja tenen en emergències sanitàries i primers auxilis. El curs, d’uns quatre mesos, servirà per aprendre diversos tècnics i legals de la protecció civil.

Durant aquest període l’Ajuntament de Palamós adquirirà el material tècnic necessari amb el qual dotar el cos, com la uniformitat dels voluntaris o el vehicle de suport. L’objectiu és que durant l’estiu vinent el servei de Protecció Civil del municipi estigui plenament operatiu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -