1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

Palamós vol que el jovent esculli com ha de ser el nou Espai Jove

L'any 2018 ja va destinar 10.000 euros per tal que els joves decidissin l'equipament que havia de tenir i ara celebren trobades aquesta setmana per deixar clar com ha de distribuir-se

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós vol que els i les joves del municipi puguin escollir com s’ha de distribuir i com ha de ser el nou Espai Jove, que s’ubicarà aviat a les galeries Carme. Ho impulsa la Regidoria de Participació i Joventut, en una fase que ha denominat com “Els Espais Joves seran sempre vostres”.

Per fer-ho, el consistori organitza dues trobades aquesta mateixa setmana –una que s’ha efectuat avui de 17 a 18h i, l’altra el dijous, de 18 a 19h– en aquest mateix local, per tal que des del mateix punt on ara es trobarà l’Espai Jove puguin fer les seves propostes o iniciatives.

Aquesta és la darrera fase del procés participatiu que ja es va posar en marxa l’any passat. Una partida de 10.000 euros va anar destinada a la tria per part del jovent del mobiliari i tipus d’equipament que havia de ser l’Espai Jove.

Entre els diferents espais que s’hi contempla posar, hi ha un per als jocs de taula, un espai audiovisual i multimèdia, i ordinadors per treballar, entre altres. El nou local, que es troba a les galeries Carme, estarà juntament amb altres equipaments municipals. A les galeries Carme, durant aquests darrers mesos hi ha actuat l’Ajuntament per reformar-lo i condicionar-lo a aquestes noves dependències municipals de diferents àrees que es trobaran properament a aquest espai.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -