12.1 C
Pals
Dissabte, 4 febrer 2023
- Publicitat -

Manel Magrinyà opta al guardó honorífic Bisbalenc/a de l’Any

Manel Magrinyà, redactor de Ràdio Capital, opta al guardó honorífic, juntament amb deu persones més que hagin destacat enguany.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El guardó honorífic Bisbalenc/a de l’Any 2019 ja ha arrencat aquest any amb onze propostes de noms de persones bisbalencs i bisbalenques que enguany hagin destacat per la seva tasca o per algun fet en concret. Entre ells, hi ha en Manel Magrinyà, redactor de Ràdio Capital, i també Jose Luis Pérez, Sefa Ponsatí, Jaume Pla, Cati Casademont, Quim Matas, Albert Solà, Carmen Suñén, Xevi Codolà, Guillem Pajares i Maite Cobos.

Manel Magrinyà ha dit que el fet d’estar nominat ja li fa il·lusió pel reconeixement.

La votació popular va arrencar dilluns i s’allargarà fins el 15 de desembre. Es pot votar en línia (a través de la plataforma de participació ciutadana), o presencialment a l’Ajuntament (durant els horaris d’obertura de l’equipament).

Aquesta és la primera edició del premi vol ser una prova pilot per anar-la adaptant en funció de l’experiència recollida. A més a més, es preveu que més endavant –i en funció del seu desenvolupament- les bases i la normativa del Bisbalenc/a de l’Any siguin aprovades al Ple Municipal del consistori.

Les candidatures són propostes dels bisbalencs i bisbalenques. De fet, se’n van presentar 13, però una era repetida i, l’altra, la persona nominada va declinar ser candidata a rebre el guardó.

En el cas que el 15 de desembre , quan finalitzi la votació popular, no hi hagi cap candidatura amb més d’un 10% dels vots, es farà una segona ronda amb les 5 candidatures més votades: del 16 al 22 de desembre. Totes les persones majors de 16 anys empadronades a la Bisbal d’Empordà poden votar la seva proposta de candidatura: podran ser votades en línia (a través de la plataforma de participació ciutadana), o presencialment a través d’una urna que s’instal·larà a l’entrada de l’Ajuntament. La publicació dels resultats i lliurament del guardó serà el diumenge 29 de desembre, a les 12 h AM, a la sala de Plens.

El guardó a Bisbalenc/a de l’Any no té cap dotació econòmica. L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà farà entrega d’un guardó honorífic que serà una peça de ceràmica fet per l’ocasió per un/a ceramista membre de l’Associació de Ceramistes de la Bisbal d’Empordà, acompanyat d’un diploma del fet meritat. La persona Bisbalenc/a de l’Any serà inscrit en el Llibre de Registre del Bisbalenc/a de l’Any i en l’apartat de Distincions i Honors de la pàgina web de l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -