20.6 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

Pals cancel·la la Nit d’Espelmes 2021 per l’empitjorament de la pandèmia

Des de l'Ajuntament expliquen que seria impossible celebrar aquesta festa garantint la seguretat de al ciutadania i mantenint les distàncies

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Imatge d’arxiu

L’Ajuntament de Pals ha decidit cancel·lar la Nit d’Espelmes d’aquest any, la nit en què els carrers del municipi s’il·luminen només amb la llum de les espelmes. Tal com expliquen des de l’Ajuntament, la decisió s’ha pres a causa de l’empitjorament de la situació epidemiològica a tot Catalunya. Asseguren que seria impossible celebrar aquesta festa garantint la seguretat de al ciutadania i mantenint les distàncies.

El consistori afirma que és una “decisió difícil”, però la més segura: “Qualsevol acte implica concentració de molta gent i ara no ens podem permetre cap error“. Al mateix temps, des de l’Ajuntament han volgut agrair la feina i dedicació d’àrees municipals, entitats i persones que col·laboren en l’organització.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -