13 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

Pals és el setè municipi català amb el lloguer més alt, per sobre de Barcelona

La població baix empordanesa té un lloguer mitjà de 962 euros al mes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Pals és el setè municipi català amb el lloguer més alt, segons una taula que ha realitzat El Periodico de Catalunya, a partir dels contractes d’arres dipositats a Incasol. Barcelona es troba en l’onzena posició. Pals té un lloguer mitjà de 962 euros al mes, només 32 euros per sobre de Barcelona, amb 929,57.

Pals també mostra un alt creixement del lloguer mitjà, on des del 2010 ha augmentat un 94,3%, només superat per Guils de Cerdanya, on el lloguer ha augmentat un 139,1%.

Les dades indiquen que fins a deu municipis tenen els lloguers més alts que la capital catalana. La majoria d’ells, son municipis propers a Barcelona o de l’àrea metropolitana, però la proximitat a la costa també és un factor que influeix. També és important destacar que son municipis amb molt poca oferta en pisos de lloguer, factor que fa que augmenti el preu de lloguer. Però el que més augmenta el preu a Pals és el gran volum turístic. De fet, les poblacions d’aquesta llista son les poblacions amb la renda més alta, a excepció de Pals.

El primer lloc de la llista és Sant Vicenç de Montalt, al Maresme, amb un lloguer mitjà de 1.251,57 euros al mes. En segona posició es troba Cabrils, amb 1.178,01 euros al mes; seguit de Sant Cugat del Vallès amb 1.149,55 euros al mes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×26 amb Bisbal Bàsquet

Avui ens han visitat Joan Bassa i Joan Ferrer, integrants del Bisbal Bàsquet. Dos empordanesos de moda, dos homes...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -