20.7 C
Pals
Dijous, 18 juliol 2024
- Publicitat -

Pals incorpora 3 agents cívics per controlar l’aforament a les platges

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tres agents cívics han començat a realitzar a partir d’aquest dijous les tasques d’informació i control a les platges de Pals. Seran els encarregats de fer tasques d’informació i de control perquè es compleixi la normativa de seguretat pel coronavirus.

Si es detecta un excés de persones en una platja, l’accés es tancarà temporalment. Tanmateix els tres agents portaran a terme tasques d’informació i de conscienciació dels actes incívics que es produeixen a la platja (gossos, cigarretes, danys a les dunes protegides…).

Tot i així, l’Ajuntament de Pals considera que s’ofereix espai suficient per acollir els seus banyistes i mantenir la distància de seguretat. En aquest sentit, es recomana que si es va a una part de la platja que en aquells moments està molt concorreguda, l’usuari es desplaci a una altra part en què es pugui continuar gaudint del bany o prendre el sol amb tota seguretat.

Els agents cívics seran els encarregats de controlar l’aforament i garantir que es compleixen les distàncies de seguretat a la sorra. Aquests agents cobriran 3 sectors, sector 1 de la zona de Begur a l’Hotel La Costa, Sector 2 de l’Hotel la Costa a la desembocadura i S-3 camí de terra des de l’Antiga Ràdio Liberty fins a la zona a on es fa el mercat setmanal de la Platja.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Rosa Regàs, lliure i lectora. Descansa en pau

Em comuniquen la trista notícia que ha mort la Rosa Regàs justament quan surto de la Biblioteca Nacional d'Espanya,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -