17.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

L’espai de Ràdio Liberty serà l’escenari d’un nou videojoc

A finals d'aquest estiu es podrà jugar al primer capítol del videojoc gratuitament i per tablet o ordinador

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
L'espai de Ràdio Liberty serà l'escenari d'un nou videojoc
Loading
/

Els edificis de Ràdio Liberty i els seus voltants seran l’escenari d’un nou videojoc que ha començat a realitzar Núria Soriano, una programadora que sempre ha estiuejat a Pals i tal i com ha explicat a Ràdio Capital, sempre l’havien “fascinat les antenes i que allà hi passessin coses entre els americans i els russos”.

El videojoc constarà de 3 episodis, segons ha dit és curt però ja fa temps que hi treballa ja que ho fa en el seu temps lliure. Es tracta d’un videojoc d’aventura gra`fica, és a dir, amb història, per buscar pistes i interactuar amb objectes, però no d’acció. Ambientat en aquest escenari real, tot és ficció. La història passa en un futur post apocalíptic en un món destruit pel canvi climàtic on les antenes mai es van arribar a enderrocar, sinó a utilitzar per un altre motiu. El joc doncs, consisteix en saber per què van servir aquestes antenes i què tenen a veure amb la fi del món.

A finals d’aquest estiu ja estrenarà el primer episodi, que serà gratuit i es podra jugar des d’un ordinador o una tablet.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -