25.5 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

L’espai de Ràdio Liberty serà l’escenari d’un nou videojoc

A finals d'aquest estiu es podrà jugar al primer capítol del videojoc gratuitament i per tablet o ordinador

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Els edificis de Ràdio Liberty i els seus voltants seran l’escenari d’un nou videojoc que ha començat a realitzar Núria Soriano, una programadora que sempre ha estiuejat a Pals i tal i com ha explicat a Ràdio Capital, sempre l’havien “fascinat les antenes i que allà hi passessin coses entre els americans i els russos”.

El videojoc constarà de 3 episodis, segons ha dit és curt però ja fa temps que hi treballa ja que ho fa en el seu temps lliure. Es tracta d’un videojoc d’aventura gra`fica, és a dir, amb història, per buscar pistes i interactuar amb objectes, però no d’acció. Ambientat en aquest escenari real, tot és ficció. La història passa en un futur post apocalíptic en un món destruit pel canvi climàtic on les antenes mai es van arribar a enderrocar, sinó a utilitzar per un altre motiu. El joc doncs, consisteix en saber per què van servir aquestes antenes i què tenen a veure amb la fi del món.

A finals d’aquest estiu ja estrenarà el primer episodi, que serà gratuit i es podra jugar des d’un ordinador o una tablet.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quants alumnes i docents hi ha confinats a les escoles del Baix Empordà?

L'Escola Guillem de Montgrí té un grup confinat: 24 alumnes i 1 docent, després que es detectessin 4 alumnes positius
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -