20.7 C
Pals
Dimarts, 21 setembre 2021
- Publicitat -

Pals posa a punt platges, places i carrers, de cara al post confinament

La posada a punt també arriba al manteniment de pintura vial, segons les prioritats proposades per la Policia Local.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’últim temporal de llevant i el confinament obligat pel coronavirus han deixat tasques de manteniment pendents a Pals, que ara l’Ajuntament comença a esmenar. Així, la regidoria de Platges i de Via Pública i Edificis Municipals de Pals a través de la brigada municipal ha començat actuacions a les platges, habilitant els accessos, retirant arbres, troncs, canyes i altres materials i posant-les a punt per la temporada de bany.

Per altra banda, amb l’inici de les sortides autoritzades durant la fase 0 de desescalada del confinament, s’han iniciat les tasques de neteja i perfilament de la sorra de les platges, per tal que s’hi pugui passejar en les millors condicions.

Paral·lelament, els serveis de neteja continuen amb la intensificació de la neteja de les platges, ja que aquest és un dels punts que major afluència de persones rep al llarg del dia per passejar o fer esport.

També s’han iniciat diverses actuacions per millorar l’espai d’enjardinament urbà en diversos punts del municipi, s’han fet tasques de neteja d’espais públics, com la retirada de males herbes i l’enjardinament amb flor plantades en zones concretes.

Repintat de carrers

La posada a punt també arriba al manteniment de pintura vial, segons les prioritats proposades per la Policia Local. En aquest sentit, la brigada municipal està portant a terme la renovació de la pintura de passos de vianants, línies continues i discontinues, senyalització de stops, zones d’aparcament i altres.

La caseta de guaita del Quermany també es posa al dia

La Brigada de l’Ajuntament de Pals també ha reparat la tanca i la porta d’accés de la caseta de guaita d’incendis forestal del Quermany, per tal d’evitar l’accés de les persones que passegen per aquells paratges i evitar el risc de possibles caigudes que comportava quan aquestes hi pujaven.

S’havia avisat en vàries ocasions al Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya i aquest fins el moment no havien actuat, per tal d’evitar un perill imminent la Brigada ha actuat per solucionar-ho.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

David Ros estrena ‘Després de la tempesta’

“Després De La Tempesta” és el nou senzill del músic badaloní David Ros. Una cançó amb aires de folk nord-americà que parla de la importància d’aprendre que la vida són alts i baixos constants i que l’important és enfocar-se sempre en els moments bons. ” Després De La Tempesta” és el primer senzill del nou…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -