12.6 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Pals posa a punt platges, places i carrers, de cara al post confinament

La posada a punt també arriba al manteniment de pintura vial, segons les prioritats proposades per la Policia Local.

El més llegit

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Mor una dona al Passeig del Mar de Sant Feliu De Guíxols

La Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, primer a través d'un agent que es trobava fora de servei

Detingut un home a Platja d’Aro que va amenaçar de mort a policies a través d’una xarxa social

La Gendarmeria va avisar els Mossos al veure un vídeo on deia que faria servir un fusell d'assalt
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

L’últim temporal de llevant i el confinament obligat pel coronavirus han deixat tasques de manteniment pendents a Pals, que ara l’Ajuntament comença a esmenar. Així, la regidoria de Platges i de Via Pública i Edificis Municipals de Pals a través de la brigada municipal ha començat actuacions a les platges, habilitant els accessos, retirant arbres, troncs, canyes i altres materials i posant-les a punt per la temporada de bany.

Per altra banda, amb l’inici de les sortides autoritzades durant la fase 0 de desescalada del confinament, s’han iniciat les tasques de neteja i perfilament de la sorra de les platges, per tal que s’hi pugui passejar en les millors condicions.

Paral·lelament, els serveis de neteja continuen amb la intensificació de la neteja de les platges, ja que aquest és un dels punts que major afluència de persones rep al llarg del dia per passejar o fer esport.

També s’han iniciat diverses actuacions per millorar l’espai d’enjardinament urbà en diversos punts del municipi, s’han fet tasques de neteja d’espais públics, com la retirada de males herbes i l’enjardinament amb flor plantades en zones concretes.

Repintat de carrers

La posada a punt també arriba al manteniment de pintura vial, segons les prioritats proposades per la Policia Local. En aquest sentit, la brigada municipal està portant a terme la renovació de la pintura de passos de vianants, línies continues i discontinues, senyalització de stops, zones d’aparcament i altres.

La caseta de guaita del Quermany també es posa al dia

La Brigada de l’Ajuntament de Pals també ha reparat la tanca i la porta d’accés de la caseta de guaita d’incendis forestal del Quermany, per tal d’evitar l’accés de les persones que passegen per aquells paratges i evitar el risc de possibles caigudes que comportava quan aquestes hi pujaven.

S’havia avisat en vàries ocasions al Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya i aquest fins el moment no havien actuat, per tal d’evitar un perill imminent la Brigada ha actuat per solucionar-ho.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies