8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Pals posa en marxa un nou protocol de seguretat al mercat dels dimarts

Les noves normes de seguretat afecten les paradetes i els clients

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Seguint el protocol establert pels Ministeri de Comerç i de Sanitat de l’Estat, l’Ajuntament de Pals ha engegat noves normes de seguretat al mercat dels dimarts. La zona del mercat estarà delimitada amb cinta d’obra i només es podrà entrar i sortir per punts d’accés definits, la qual cosa permetrà el control de la població. Les persones hauran de desinfectar-se les mans amb el gel que trobaran a l’entrada. Tot i així, no hauran de manipular els productes per evitar la contaminació d’un objecte a l’altre. Encara s’autoritza el pagament en efectiu tot i que no es recomana. Finalment, estarà prohibit que els clients es quedin més temps  que l’estrictament necessari per comprar.

Pel que fa a les parades, la distància entre elles, haurà de ser d’almenys 2,5 metres pels costats i de 6 metres amb la parada del davant. A més s’haurà de marcar el terra de manera que els clients mantinguin la distància de seguretat de dos metres entre ells. Amb el venedor, la separació també haurà de ser de dos metres.

A banda d’això, Pals assegura que hi haurà agents policials per vigilar que les persones compleixin les noves normes.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies