10 C
Pals
Dimecres, 14 abril 2021
- Publicitat -

Pals posa en marxa un nou protocol de seguretat al mercat dels dimarts

Les noves normes de seguretat afecten les paradetes i els clients

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Seguint el protocol establert pels Ministeri de Comerç i de Sanitat de l’Estat, l’Ajuntament de Pals ha engegat noves normes de seguretat al mercat dels dimarts. La zona del mercat estarà delimitada amb cinta d’obra i només es podrà entrar i sortir per punts d’accés definits, la qual cosa permetrà el control de la població. Les persones hauran de desinfectar-se les mans amb el gel que trobaran a l’entrada. Tot i així, no hauran de manipular els productes per evitar la contaminació d’un objecte a l’altre. Encara s’autoritza el pagament en efectiu tot i que no es recomana. Finalment, estarà prohibit que els clients es quedin més temps  que l’estrictament necessari per comprar.

Pel que fa a les parades, la distància entre elles, haurà de ser d’almenys 2,5 metres pels costats i de 6 metres amb la parada del davant. A més s’haurà de marcar el terra de manera que els clients mantinguin la distància de seguretat de dos metres entre ells. Amb el venedor, la separació també haurà de ser de dos metres.

A banda d’això, Pals assegura que hi haurà agents policials per vigilar que les persones compleixin les noves normes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

The Black Keys anuncien el seu nou disc “Delta Kream”

The Black Keys han donat una alegria els seus seguidors amb l’anunci de la publicació d’un nou disc “Delta Kream” que serà un homenatge a la música que ha influenciat al grup al llarg de la vida. El disc estarà disponible en format físic i en digital el dia 14 de maig i presentarà versions…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -